Στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, εκεί που το πράσινο σβήνει στο γαλάζιο της θάλασσας, βρίσκονται οι Ελαιώνες Χριστέλλου.
Οι Ελαιώνες της οικογένειας εκτείνονται σε τοποθεσία ιδανική για την καλλιέργεια της ελιάς. Το κλίμα είναι ήπιο, το έδαφος βραχώδες, ενώ η θαλασσινή αύρα προσδίδει ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον ελαιοκαρπό.
Η καλλιέργεια της ελιάς πέρασε από γενιά σε γενιά σε δύο νέα αδέρφια που ανέλαβαν να συνεχίσουν τη βαθειά οικογενειακή παράδοση με την ίδια αγάπη και προσήλωση στην παραγωγή έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.
Λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στη φροντίδα των Ελαιώνων της οικογένειας τις τελευταίες δεκαετίες, αφού η σύγχρονη τεχνολογία χρησιμοποιείται μόνο για την αποθήκευση και τυποποίηση του ελαιόλαδου.
Ο καρπός συλλέγεται προσεκτικά με το χέρι και οδηγείται στο ελαιοτριβείο την ίδια ημέρα. Εκεί χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε το ελαιόλαδο να διατηρήσει αναλοίωτα όλα του τα θρεπτικά συστατικά.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης ακολουθούνται οι πιο αυστηροί κανόνες εμφιάλωσης του ελαιόλαδου, ώστε το ελαιόλαδο να φτάσει στον καταναλωτή φρέσκο και αρωματικό, όπως την πρώτη ημέρα παραγωγής του.
Designed by ORBIANET