• Ποιότητα ελαιόλαδου

Ποιότητα ελαιόλαδου

Για να διασφαλιστεί ότι το ελαιόλαδο που βρίσκεται στο τραπέζι σας είναι ανώτατης ποιότητας και ότι διατηρεί αναλοίωτα όλα του τα θρεπτικά συστατικά,

Καλλιέργεια ελαιόδεντρων

Οι ελιές καλλιεργούνται με παραδοσιακό τρόπο. Η καταπολέμηση των ζιζανίων και του δάκου γίνεται με βιολογικά μέσα, ενώ η λίπανση των ελαιόδεντρων βασίζεται αποκλειστικά σε φυσικά συστατικά. Ο καιρός είναι σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα του καρπού. Το εξαιρετικό κλίμα της Αμαλιάπολης δίνει στα ελαιόδεντρα τις καλύτερες καιρικές συνθήκες ώστε να προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας ελιές.

Συλλογή ελαιοκαρπού

Ο καρπός συλλέγεται παραδοσιακά με το χέρι. Χρησιμοποιούνται καθαρά πανιά και ταυτόχρονα με τη συλλογή του καρπού, γίνεται και η διαλογή του. Οι ελιές οδηγούνται αυθημερόν στο ελαιοτριβείο ώστε το ελαιόλαδο να διατηρήσει ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του.

Παραγωγή ελαιόλαδου

Ο τρόπος παραγωγής του ελαιόλαδου επηρεάζει άμεσα και την ποιότητά του. Υψηλές θερμοκρασίες προσφέρουν μεγαλύτερη παραγωγή, όμως καταστρέφουν μέρος των ιδιοτήτων του ελαιόλαδου. Για το λόγο αυτό το ελαιόλαδο της οικογένειας Χριστέλλου παράγεται αποκλειστικά σε χαμηλές θερμοκρασίες, έως 26oC, για να διατηρηθούν αναλοίωτα όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου.

Αποθήκευση ελαιόλαδου

Το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε ανοξείδωτους κάδους σε ελεγχόμενες περιβαλλοντικά συνθήκες, μακριά από την έκθεση στον ήλιο και την υγρασία, ώστε να διατηρηθεί αναλοίωτο έως την εμφιάλωσή του. Ετσι θα φτάσει στο τραπέζι σας φρέσκο, όπως την πρώτη ημέρα παραγωγής του.

  • Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

    Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

    Δοκιμάστε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται με βιολογική καλλιέργεια στους Ελαιώνες Χριστέλλου

    Παραγγελία

Παραγωγή & Εμπορία έξτρα παρθένου ελαιόλαδου
Αμαλιάπολη Μαγνησίας

Ελαιόλαδο Χριστέλλου

extra-virgin-olive-oil
Εμφιαλωμένο Ελαιόλαδο Ανώτερης Ποιότητας
 
Παραγγελία ελαιόλαδου

Παραγγελίες

Τηλ.: 24220 91040
Κιν.: 6972 395 410
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Designed by ORBIANET